• Начало
  • Покупка на Лизинг с Ти Би Ай Банк

Покупка на Лизинг с Ти Би Ай Банк

Покупка на Лизинг с Ти Би Ай Банк

За целеви кредит към Ти Би Ай Банк ЕАД могат да кандидатстват:

Физически лица, пълнолетни български граждани, или постоянно пребиваващи в България чуждестранни граждани, с регулярни доходи.
 

ОДОБРЕНИЕ

от 5 минути

до 15 минути

СРОК

от 3 месеца 

до 36 месеца

РАЗМЕР

от 100 лева 

до 7 500 лева

 

 

 

Процедура - Онлайн кандидатстване

Основните стъпки в процеса на онлайн кредитиране са следните:

1.      Избирате стоката /стоките, която искате да закупите на изплащане и я /ги  добавяте в кошницата. Избирате начин за плащане „ Купи на лизиг с TBI Bank".

На кредитиране подлежат стока/и на обща стойност над 100 лв.

2.      С помощта на специално разработен  Ти Би Ай Банк ЕАД калкулатор, лесно може да се ориентирате за сроковете и оскъпяването на предлаганите схеми за разсрочено плащане и да изберете най-удобния за Вас вариант на погасяване. Системата автоматично изчислява всички полета на калкулатора след избор на срок на кредита.

След като изберете план на изплащане, за да продължите напред, трябва да дадете своето съгласие за обработка на личните данни. За целта се запознайте с документа „ Искане декларация за потребителски кредит" и  маркирайте  полето за «Съгласие за обработка на лични данни». По този начин извършвате електронно изявление, че сте запознати и приемате условията.

3.      Попълвате форма със следните данни - име, ЕГН, тел. за връзка, и-мейл, адрес.

4.      Трябва да сте запознати и да приемете Общите условия за онлайн покупка и Декларацията за използването на личните Ви данни.

5.      След потвърждаване на цялата информация по поръчката от Вас  Karclean.bg изпраща всички въведени данни на Ти Би Ай Банк ЕАД.

6.      Служител на Ти Би Ай Банк ЕАД ще се свърже с Вас в рамките на един час ( в работното време на Банката от 9:00 до 19:00 ч.) на посочените  телефони и ще допълни необходимата информация в искането за финансиране.

7. Karclean.bg ще Ви информира за становището по искания кредит , а Вие ще получите SMS известяване за това.

 

Инструкции - подписване и връщане на документи Ти Би Ай Банк ЕАД от клиента към търговеца

a)      Клиентът се идентифицира с лична карта, като това задължително трябва да бъде титуляра по договора. 

b)      Клиентът предоставя на куриера копие на лична си карта от двете страни.  Собсвеноръчно вписва  „Вярно с оригинала!", датата и се подписва. 

c)      Куриерът дава за подпис на клиента: Искане-декларация за потребителски кредит, 2 екземпляра на Договор за потребителски кредит, 2 екземпляра на Застрахователен сертификат и Общи условия на засрахователното покритие - ако кредита е защитен  и фактура. 

  • Искане декларация за потребителски кредит - Клиентът вписва трите си имена, ЕГН, град, дата на обозначените места и се разписва на „КАНДИДАТ".
  • Договор за потребителски кредит:

    Страници от 1 до 7 - клиентът се разписва в долния десен ъгъл на „ПОТРЕБИТЕЛ"

    Страница 7 - вписва трите си имена и се подписва на „ПОТРЕБИТЕЛ". Попълва декларацията, в долната част на страницата с град и дата и се подписва на „ потребител".


    ДЕКЛАРАЦИЯТА СЕ ПОПЪЛВА САМО В СЛУЧАИТЕ, КОГАТО СТОКАТА СЕ ПРЕДАВА ФИЗИЧЕСКИ НА КЛИЕНТА, В МОМЕНТА НА ПОДПИСВАНЕ.

КУПИ НА ИЗПЛАЩАНЕ