• Начало /
  • Новини /
  • Потребителите на Samsung Galaxy Note10 вече могат да изпробват Android 10

Потребителите на Samsung Galaxy Note10 вече могат да изпробват Android 10

Потребителите на Samsung Galaxy Note10 вече могат да изпробват Android 10
26 октомври 2019

Потребителите на Samsung Galaxy Note10 вече могат да изпробват Android 10

Потребителите на Samsung Galaxy Note10 и Note10+ вече могат да изпробват Android 10 с новия интерфейс One UI 2.0. Според SamMobile бета версията на обновяването вече е налична в Германия, а скоро би трябвало да е достъпна в САЩ и Корея. Засега не е ясно дали програмата ще е налична и в България. Сайтът пише, че софтуерът на практика е идентичен с втората бета версия за серията Galaxy S10, която също беше пусната днес и съдържа ноемврийските поправки на сигурността плюс новите добавки към One UI 2.0.

Потребителите могат да се запишат за тестовата програма през приложението Samsung Members, а след това ще получат ъпдейт с големина около 1.8GB. Добре е преди това да направите резервно копие на информацията от устройството си през Samsung Smart Switch, защото ако решите да се върнете към Android Pie ще трябва да изтриете цялата информация от устройството.

Източник: SamMobile

Huawei Business Group9 октомври 2019

Вече ви информирахме, че шефът на Huawei очаква над 20 млн. продажби на смартфоните Mate 30. Прогнозата не е изненадваща, тъй като това са най-добрите устройства на компанията досега. Китайският бранд стартира предварителните поръчки на Huawei Mate 30 в родината си, като още в първите часове е отчетен голям интерес на потребителите към тазгодишните флагмани на Huawei. Eдва ли е изненадващо, че търсенето е осезаемо по-високо при Mate 30 Pro, което се дължи на дизайна и четирите задни камери. Лично шефът на Huawei Business Group, Ричард Ю се похвали, че предварителните поръчки на смартфоните от серията надвишават шесткратно тези на Huawei P30, което представлява нов рекорд. Въпреки липсата на конкретни детайли в изказването му можем да кажем, че това е сериозно постижение. Според непотвърдена официално информация предварителните поръчки на Huawei Mаte 30 и Mate 30 Pro за кратък период от време са преминали границата от 1 млн. броя сред потребителите в Китай, съобщава GizChina.

прочети още